Veelgestelde vragen

Is het mogelijk slechts één dag deel te nemen (dagtocht)?


Neen, wij aanvaarden enkel inschrijvingen voor de volledige trektocht.
Is er eten en drinken voorzien voor onderweg?


Zowel op zaterdag - als zondagmorgen is er mogelijkheid een lunchpakket samen te stellen. Ook zal er voor iedere deelnemer voldoende water zijn om mee te nemen tijdens de tocht. Voorzie dus zeker een rugzak om lunchpakket en water te kunnen meenemen onderweg. Wij voorzien zakjes om het lunchpakket in op te bergen, maar wij vragen aan de deelnemers om zo veel mogelijk een eigen opbergdoos en een hervulbare waterfles te voorzien. Wie dit doet krijgt van de organisatie een lekker extraatje. Voor elke afstand is er één stop voorzien om de watervoorraad aan te vullen. Enkel in geval van zeer warm weer zullen er meerdere tussenstops zijn met extra water.
Is er bevoorrading onderweg?


Zowel op zaterdag als op zondag is er de mogelijkheid om een lunchpakket samen te stellen. Ook zal er voor iedere deelnemer voldoende water zijn om mee te nemen. Voorzie dus zeker een rugzak om je lunch en water mee te nemen onderweg. Enkel bij zeer warm weer zal er onderweg bevoorrading zijn met extra water.
Wat met het kampeermateriaal?


Wil je er een echte trekking van maken en alle kampeermateriaal (tent, slaapzak, slaapmat, ...) meenemen onderweg, dan kan dat zeker. In alle andere gevallen brengt de organisatie alle materiaal, dat je niet nodig hebt onderweg, naar de slaapplaats.
Is het mogelijk om vegetarisch te eten?


Zeker. Gewoon "vegetarisch" aanduiden op het inschrijvingsformulier, en wij doen de rest.
Belangrijke adressen?


Start/aankomst
BosbAAr
Vierschaar 1
9690 Kluisbergen
Parking startplaats
Parking Kluisbos gelegen tussen de straten: Enclus Du Haut (Mont de L'enclus) en Torendreef (Kluisbergen) Slaapplaats - Trekkers Inn
De Klijpe
Zonnestraat 516b
9600 Ronse
Hoe wordt het parcours aangeduid?


Het parcours is een combinatie van GR paden, knooppuntroutes en eigen beschrijvingen. Wij zorgen voor een roadbook met de knooppunten en beschrijvingen.
Kinderen en buggy's


Kinderen zijn zeker welkom. Aan de kampeerplaats is er een groot grasveld waar ze zich volop kunnen uitleven. Het parcours is niet geschikt voor buggy's.
Is mijn hond welkom?


Honden zijn, mits aangelijnd, zeker welkom.

FAQ niet beschikbaar in de mobiele versie