top of page
 • Is het mogelijk slechts één dag deel te nemen (dagtocht)?
  Via Flanders Hike is het enkel mogelijk deel te nemen aan het volledige weekend. Inschrijven voor dagtochten is mogelijk via de website www.tenvoetenuit.be.
 • Hoe wordt het parcours aangeduid?
  De verschillende tochten worden uitgepijld, met dank aan de samenwerking met Ten Voeten Uit.
 • Is er eten en drinken voorzien voor onderweg?
  Zowel op zaterdag - als zondagmorgen is er mogelijkheid een lunchpakket samen te stellen. Ook zal er voor iedere deelnemer voldoende water zijn om mee te nemen tijdens de tocht. Voorzie dus zeker een rugzak om lunchpakket en water te kunnen meenemen onderweg. Wij voorzien zakjes om het lunchpakket in op te bergen, maar wij vragen aan de deelnemers om zo veel mogelijk een eigen opbergdoos en een hervulbare waterfles te voorzien. Wie dit doet krijgt van de organisatie een lekker extraatje. Voor elke afstand is er één stop voorzien om de watervoorraad aan te vullen. Enkel in geval van zeer warm weer zullen er meerdere tussenstops zijn met extra water.
 • Is het mogelijk om vegetarisch te eten?
  Zeker. Gewoon "vegetarisch" aanduiden op het inschrijvingsformulier, en wij doen de rest.
 • Is er bevoorrading onderweg?
  Zowel op zaterdag als op zondag is er de mogelijkheid om een lunchpakket samen te stellen. Ook zal er voor iedere deelnemer voldoende water zijn om mee te nemen. Voorzie dus zeker een rugzak om je lunch en water mee te nemen onderweg. Enkel bij zeer warm weer zal er onderweg bevoorrading zijn met extra water.
 • Is mijn hond welkom?
  Honden zijn, mits aangelijnd, zeker welkom.
 • Kinderen en buggy's
  Kinderen zijn zeker welkom. Aan de kampeerplaats is er een groot grasveld waar ze zich volop kunnen uitleven. Het parcours is niet geschikt voor buggy's.
 • Wat met het kampeermateriaal?
  Wil je er een echte trekking van maken en alle kampeermateriaal (tent, slaapzak, slaapmat, ...) meenemen onderweg, dan kan dat zeker. In alle andere gevallen kan u uw materiaal reeds opstellen op vrijdagavond of zaterdagochtend of achterlaten bij de organisatie en het dan na uw wandeling opzetten.
 • Belangrijke adressen?
  Start - aankomst - camping - Trekkers Inn De Klijpe Zonnestraat 516b 9600 Ronse

FAQ niet beschikbaar in de mobiele versie

bottom of page