Algemene informatie

#Watgaanwedoen?
Flanders Hike is een tweedaagse trektocht doorheen de Vlaamse Ardennen. Start - en aankomstplaats is in het Kluisbos (Bosbaar), overnachten doen we aan "De Klijpe" in Ronse.

#Wanneergaanwedatdoen?
Vertrek: zaterdag 2 juli 2022 tussen 7u30 en 09u30

Aankomst: zondag 3 juli 2022
NIEUW! Aankomst mogelijk op vrijdagavond 1 juli 2022 met overnachting (in eigen tent, of een
gehuurde tent). Deze slaapplaats is op 15 minuten rijden van de startplaats.
Aankomst ook mogelijk op zaterdagochtend aan de startplaats.

De juiste adressen vind je HIER.

#Istnogver?
Op zaterdag zijn er drie tochten met verschillende afstanden voorzien (18km, 25km en 35km), op zondag één tocht van 18 km.

#Etenendrinken
Op zaterdag - en zondagochtend is er een lunchpakket voorzien voor onderweg. Deelnemers moeten zelf het lunchpakket samenstellen (buffetvorm) en dan meenemen in een rugzak. Graag zelf een brooddoos en een hervulbare waterfles meenemen (en dus de natuur respecteren)!

#krijgenwedanookeenbed?
De overnachting op zaterdag kan enkel in tenten: in een eigen tent met eigen slaapmat/luchtmatras en een slaapzak of je huurt kampeermateriaal van de organisatie (Tarieven 2022) . Alle kampeermateriaal kan, maar je mag het ook zelf dragen, door ons van de start naar de slaapplaats gebracht worden.
NIEUW! Dit jaar is het mogelijk om reeds van vrijdag te kamperen op de slaapplaats. Deze ligt op een 15 minuten rijden van de start. We maken er van vrijdag al een gezellige avond van om er dan zaterdag in te vliegen. De juiste adressen vind je HIER.

#Enmoetenwedandirectgaanslapen?
Op zaterdagavond bezorgen wij alle deelnemers en hun vrienden en familie, die graag op bezoek komen, een leuke en gezellige avond in de "Trekkers Inn". Wat dacht je van een lekkere BBQ, leuke muziek met een optreden en drankjes aan democratische prijzen.

#Watkostdat?
Tarieven 2022

#Leavenotrace!
‘Take nothing but pictures, leave nothing but footprints’

Respecteer de natuur en "leave no trace". Neem alle afval mee of gooi het in een vuilnisbak onderweg en op de kampeerplaats. Zorg ook voor een herbruikbare opbergdoos om je lunchpakket in op te bergen en een drankfles.