top of page

Algemene informatie

#Watgaanwedoen?
Flanders Hike is een tweedaagse wandeltocht doorheen de Vlaamse Ardennen op zaterdag 8 en zondag 9 juli 2023. Start - en aankomstplaats van zowel zaterdag als zondag is aan "De Klijpe" in Ronse. Met mogelijkheid om te overnachten vanaf vrijdag 7 juli 2023 (open vanaf 18u30).
Anders dan de voorbije jaren kiezen we er dit jaar voor om verschillende luswandelingen te voorzien met start en aankomt aan de Klijpe. De tochten zullen ook uitgepijld worden.

#Wanneergaanwedatdoen?
Zaterdag 8 juli 2023 en zondag 9 juli 2023
Overnachten van vrijdag 7 juli is mogelijk (open vanaf 18u30)

#Istnogver?
Op zaterdag zijn er drie tochten met verschillende afstanden voorzien (18km, 25km en 35km). Op zondag zijn er twee tochten van 18 en 25 km. Op beide dagen zullen het andere wandelingen zijn.

#Etenendrinken
Op zaterdag - en zondagochtend is er een broodjesmaaltijd voorzien voor onderweg. Deelnemers moeten zelf het lunchpakket meenemen in een rugzak. Graag zelf een brooddoos en een hervulbare waterfles meenemen (en dus de natuur respecteren)!

#krijgenwedanookeenbed?
De overnachting kan enkel in tenten: in een eigen tent met eigen slaapmat/luchtmatras en een slaapzak of je huurt kampeermateriaal van de organisatie (Tarieven 2023) .
 

#Enmoetenwedandirectgaanslapen?
Op zaterdagavond bezorgen wij alle deelnemers en hun vrienden en familie, die graag op bezoek komen, een leuke en gezellige avond in de "Trekkers Inn". Wat dacht je van een lekkere BBQ, leuke muziek met een optreden en drankjes aan democratische prijzen.

#Watkostdat?
Tarieven 2023

#Leavenotrace!
‘Take nothing but pictures, leave nothing but footprints’

Respecteer de natuur en "leave no trace". Neem alle afval mee of gooi het in een vuilnisbak onderweg en op de kampeerplaats. Zorg ook voor een herbruikbare opbergdoos om je lunchpakket in op te bergen en een drankfles.

bottom of page